Annemarie Jorritsma in 'WNL Op Zondag'

zaterdag 21 oktober 2017
Foto: © Omroep WNL 2016

De zondag begint met Rick Nieman. Live vanuit het Vondelpark in Amsterdam presenteert Rick Nieman 'WNL Op Zondag'. Met het laatste nieuws, vrolijke kwesties en prominente gasten.

Dit seizoen is er speciale aandacht voor het zakenleven en ondernemerschap.

Voormalig vice-premier en VVD-senator Annemarie Jorritsma is te gast bij Rick Nieman. Komende donderdag staat het nieuwe kabinet op het bordes met een flink aantal nieuwe bewindslieden. Wat kunnen we verwachten van de nieuwe regering.

Oud-BVD directeur Arthur Docters van Leeuwen over de nieuwe Wet op de Inlichtingen- en Veiligheidsdiensten, de zogenaamde Sleepwet. Hoe kijkt Docters van Leeuwen aan tegen het mogelijke referendum over deze wet?

Bill van der Valk en Esther Hammink zijn twee van de hoofdpersonen in de documentaireserie 'Jonge Valken', over de horecafamilie Van der Valk. Over het runnen van een succesvolle familiebedrijf.

Cabaretier Roué Verveer komt op de buis met een nieuwe comedyshow, Happy Hour. Ook is hij bezig met de voorbereiding van zijn nieuwe theatervoorstelling. In 'WNL Op Zondag' vertelt hij over zijn nieuwe plannen.

'WNL Op Zondag', zondag 22 oktober om 9.30 uur bij WNL op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers