Domien Verschuuren en Bibian Mentel op 'De Perstribune' van MAX

zaterdag 11 november 2017

Het NPO Radio 1-programma 'De Perstribune' van MAX ontvangt komende zondag tussen 12.00 en 14.00 uur 3FM-dj Domien Verschuuren en snowboardster Bibian Mentel.

Domien Verschuuren, te gast in het media-uur van 'De Perstribune' tussen 12.00 en 13.00 uur, is sinds een jaar het geluid van 3FM in de ochtend. Het is aan Verschuuren en zijn collega's om 3FM uit de crisis te helpen na aanhoudend tegenvallende luistercijfers. Deze week werd bovendien bekend dat Verschuuren voor de vierde keer het Glazen Huis in gaat voor de goededoelenactie Serious Request.

Bibian Mentel, te gast in het tweede uur van 'De Perstribune' tussen 13.00 en 14.00 uur, is meermaals Nederlands kampioen op verschillende snowboardonderdelen. In de aanloop naar de Spelen van Salt Lake City sloeg het noodloot toe: als gevolg van kanker moest haar been worden geamputeerd. Mentel vocht zich als paralympisch sporter terug naar de top, met Olympisch goud in Sotsji als gevolg. Intussen keerde haar ziekte steeds weer terug, deze zomer voor de negende keer. Over haar strijd schreef ze het boek Kut Kanker.

'Vliegende Keep' Jules van der Wardt is zondag bij voormalig Feyenoord- en Real-speler Royston Drenthe, van wie deze week een biografie verscheen. En tv-recensent Ron Vergouwen staat in Kassie Kijken stil bij het fenomeen 'stoppen op het hoogtepunt' (niet te verwarren met het fenomeen 'net ietsjes te lang doorgaan').

'De Perstribune' wordt zondag gepresenteerd door Govert van Brakel en Margreet Reijntjes.

'De Perstribune', zondag 12 november tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers