'Het Sinterklaasjournaal' is terug!

zondag 12 november 2017

Vanaf maandag 13 november doet 'Het Sinterklaasjournaal' van de NTR verslag van de actuele ontwikkelingen en achtergronden rondom de intocht, het verblijf en de verjaardag van de Goedheiligman in Nederland.

De presentatie vanuit de studio is zoals altijd in handen van Dieuwertje Blok. Verslaggevers in het land zijn Jeroen Kramer en – een nieuw gezicht – Charlie Chan Dagelet.

Sinterklaas komt met een Bont Gezelschap aan Helpers, dat gespeeld wordt door onder anderen John Jones, Jeroen Spitzenberger, Gersom Kremer, Frederik Brom, Aaron Wan, Joep Onderdelinden, Harry Piekema, Dick van den Toorn, Mimoun Ouled Radi, Maarten Wansink en Abbey Hoes.

Verder zullen weer vele bekende Nederlanders hun opwachting maken.

'Het Sinterklaasjournaal' is vanaf maandag 13 november elke dag te zien om 18.00 uur bij NPO Zapp op 3. Op zondag is steeds het weekoverzicht te zien. Daarnaast wordt 'Het Sinterklaasjournaal' meerdere keren per dag herhaald op NPO Zapp en NPO Zapp Xtra. Alle afleveringen zijn terug te kijken via sinterklaasjournaal.nl, zapp.nl en schooltv.nl.

Intocht Sinterklaas in Dokkum
De intocht van Sinterklaas is dit jaar in het Friese Dokkum, en wel op zaterdag 18 november. De NTR doet live verslag in de speciale - extra lange - aflevering van 'Het Sinterklaasjournaal'. De uitzending, ook weer bij NPO Zapp op 3, begint om 12.00 uur en duurt tot ongeveer 13.15 uur. Op het digitale themakanaal NPO Zapp Xtra is de intocht met gebarentolk te volgen.

'Het Sinterklaasjournaal', van maandag 13 november t/m dinsdag 5 december elke dag om 18.00 uur bij NPO Zapp op 3.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers