Laatste seizoen van 'Hotter Than My Daughter' excentrieker dan ooit

woensdag 17 mei 2017
Foto: RTL 4 - © RTL 2017

Hét metamorfoseprogramma van de Nederlandse televisie komt terug. Fans hebben twee jaar moeten wachten, maar vanaf 18 mei start een gloednieuw seizoen van 'Hotter Than My Daughter'.

Gordon neemt met zijn make-overteam de wel héél excentrieke moeders flink onder handen in de make-over mansion. Durven de families en vrienden van de deelnemers na het zien van de verbluffende make-overs weer met hen over straat?

Gordon verwelkomt een nieuw gezicht in zijn make-overteam. Tommy Driessen is de nieuwe stylist die de zware opdracht aangaat om de moeders gelukkig te maken met een nieuwe look. Marissa Pronk keert terug als master hairstylist. Vaste visagistes Barbara van Munster en Ciel Coenders zorgen voor de finishing touch.

Volgens Gordon is dit seizoen écht bijzonder: 'Bijna iedere moeder heeft gehuild van blijdschap door de fantastische styling van mijn make-overteam. Daarnaast hebben we een heerlijke diversiteit aan kandidaten. We hebben voor het eerst een zoon die zijn vader opgeeft. Maar ook de jongste dochter ooit die haar moeder niet meer kan aanzien en een stiefdochter die ten einde raad is. Dit is je laatste kans om dit programma te zien; na dit seizoen is het écht afgelopen. Deze afleveringen overtreffen alles.'

De Sexy Annelies en excentrieke Karien zijn door hun wanhopige dochters opgegeven voor een complete make-over in de eerste aflevering. In de tweede aflevering staan een vader, die toevallig ook Gordon heet, en moeder Tineke centraal. Gordon zijn kledingstijl lijkt volgens zijn zoon op die een zwerver. Zoon Jordy kan dit niet meer aanzien en schaamt zich voor zijn vaders kledingstijl. Ze krijgen een make-over en hun kinderen staan versteld van het resultaat.

'Hotter Than My Daughter', vanaf 18 mei om 20.30 uur bij RTL 4.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers