Tim Oliehoek en Bas Nijhuis op 'De Perstribune' van MAX

zaterdag 21 oktober 2017
Foto: © Omroep MAX 2016

Het NPO Radio 1-programma 'De Perstribune' van MAX ontvangt komende zondag tussen 12.00 en 14.00 uur regisseur Tim Oliehoek en voetbalscheidsrechter Bas Nijhuis.

Tim Oliehoek, te gast in het media-uur van 'De Perstribune' tussen 12.00 en 13.00 uur, is de regisseur van films als Wiplala en Chez Nous. Voor het grote publiek brak hij door met de bekroonde MAX-dramaserie 'De Zaak Menten'. Vanaf komende week is nieuw werk van hem te zien op tv: de 12-delige dramaserie 'Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen'.

Bas Nijhuis, te gast in het tweede uur van 'De Perstribune' tussen 13.00 en 14.00 uur, is een van de kleurrijkste scheidsrechters van de eredivisie. Hij houdt van stevig voetbal, maar is allergisch voor kritiek. Over zijn avonturen op en rond het veld schreef hij het boek Niet zeiken, voetballen!.

Vliegende Keep Jules van der Wardt is bij de klassieker Feyenoord-Ajax. En tv-recensent Ron Vergouwen beschouwt in Kassie Kijken de nieuwe tv-programma’s, met dit keer speciale aandacht voor oude programma’s die nieuw leven zijn ingeblazen.

'De Perstribune' wordt zondag gepresenteerd door Govert van Brakel en Margreet Reijntjes.

'De Perstribune', zondag 22 oktober tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers