'95 procent zeker dat tweede 'Kampioenen'-film er komt'

donderdag 25 september 2014

Volgens Jacques Vermeire, die bereid is om mee te spelen in de film, hangt de beslissing over een tweede 'Kampioenen'-film af van het budget van de VRT. En dat is in deze onzekere tijden geen evidentie.

Jacques Vermeire is na 7 jaar bereid om terug in de huid te kruipen van garagist Dimitri De Tremmerie. Hij liet tijdens 'De Ideale Wereld' op VIER weten dat het van de VRT afhangt of de film er komt. De makers hebben ook aan Carry 'Oscar' Goossens gevraagd om mee te doen. Hij wacht echter nog af en wil eerst het script lezen.


Voorlopig is het voor 95 procent zeker dat de tweede film er zal komen. Volgens Niels Destadsbader, die ook zal meespelen als Ronaldinho kan het om financiële redenen wel nog veranderen. Maar als de film er komt, wordt die waarschijnlijk ook in het buitenland opgenomen.

Eerder werd al bekendgemaakt dat men naar aanleiding van de 25ste verjaardag van de serie de film wil opnemen in de zomer van 2015 om hem daarna, net als de eerste film, te kunnen lanceren in de winter.

Die eerste film, 'Kampioen Zijn Blijft Plezant', lokte 750.000 bioscoopbezoekers.

Bron: nieuwsblad.be - eigen bericht

DOSSIER: 'F.C. De Kampioenen' - de film

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers