Al meer dan 3500 meisjes willen nieuwe K3-zangeres worden

donderdag 28 mei 2009

Intussen hebben ruim 3500 meiden uit België en Nederland zich ingeschreven voor het nieuwe tv-programma 'K2 zoekt K3'. Heel wat belangstellenden dus om deze unieke plaats in de succesvolle meidengroep K3 te bemachtigen. Uiteindelijk zal deze droom slechts voor één van hen in vervulling gaan en haar plaats in de Vlaamse en Nederlandse showbizz veroveren.

Het

meisje dat samen met Karen en Kristel een trio gaat vormen, gaat een goedgevulde carrière tegemoet. De winnares van het tv-programma 'K2 zoekt K3' zal meteen op tournee gaan door Nederland en België. Er staat dus heel wat op het spel!

Geïnteresseerden kunnen zich nog inschrijven tot maandag 1 juni 2009 via de website k2zoektk3.be. Nadien worden de inschrijvingen definitief afgesloten. Er is op deze website tevens een filmpje te zien met tips waar een toekomstig K3-lid aan moet voldoen.

DOSSIER: K2 zoekt K3

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Even Tot Hier' (BNNVARA)

Niels van der Laan en Jeroen Woe proberen in één week een muzikale voorstelling over die week te maken. Met de muzikale gast, het liedje van één minuut, scherpe grappen en rake observaties.

'Even Tot Hier', om 21.25 uur op NPO 1.

Dossiers