Bevestigd! Derde film van 'F.C. De Kampioenen'

maandag 11 januari 2016

Geen nieuwjaar zonder nieuwjaarsdrink, dat geldt ook voor FC De Kampioenen. De cast verzamelde vorige week op uitnodiging van producent Skyline Entertainment om samen met regisseur Jan Verheyen het glas te heffen.

En er werd niet enkel geklonken op het succes van de tweede Kampioenenfilm – de teller van Jubilee General schuift stilaan richting 700.000 bezoekers – maar ook op de toekomst. Alle acteurs waren het er immers volmondig over eens: 'we gaan voor een derde film'.


Met het succes van de tweede film, die in het najaar alle concurrenten stevig het nakijken gaf, mag duidelijk zijn dat FC De Kampioenen een geslaagde overstap gemaakt heeft van het kleine naar het grote scherm. Het publiek blijkt zijn helden nog steeds genegen en ook de acteurs kruipen nog altijd met veel goesting in de zo gekende rollen. Reden genoeg dus voor de scenaristen om opnieuw aan de slag te gaan. Met de regisseur alvast in steun, want ook Jan Verheyen ziet een nieuwe film helemaal zitten.

De bedoeling is om nog voor de zomer een nieuw verhaal te kunnen voorstellen aan de partners. En indien alles goed gaat, mag een derde Kampioenenfilm in de zalen verwacht worden in december 2017.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers