'Dagelijkse Kost' zoekt nieuwe sponsor

zaterdag 19 augustus 2017

Vlak voor de start van het nieuwe seizoen van 'Dagelijkse Kost' op Eén zitten de makers van het programma met een probleem(pje). Ze hebben nog geen sponsor die voor de ingrediënten waarmee Jeroen Meus kookt kan zorgen.

Jeroen Meus kookt al enkele jaren in 'Dagelijkse Kost' met de ingrediënten van supermarktketen Delhaize. Daarvoor deed hij beroep op de waren van Carrefour. En wie deze zomer naar 'Dagelijkse Zomerkost' heeft gekeken, zag geregeld producten van de Colruyt-groep passeren.


Colruyt/Spar is echter maar een tijdelijke sponsor. De warenhuisgigant heeft geen plannen om structureel sponsor van 'Dagelijkse Kost' te worden. Delhaize haakte af omdat het bedrijf andere commerciële prioriteiten heeft. Terug naar Carrefour dan maar. Daar staan ze niet te springen om opnieuw hofleverancier van het populaire Eén-programma te worden.

Misschien kan Lidl 'Dagelijkse Kost' dan maar gaan bevoorraden? Volgens een woordvoerder zouden er alvast geen gesprekken met de programmamakers lopen. De VRT reageert kort in Het Nieuwsblad. Momenteel is er géén sponsor.

'Dagelijkse Kost' start weer op maandag 28 augustus, er zijn ongetwijfeld al enkele oppnames gebeurd. Benieuwd welke ingrediënten bij Meus op het aanrecht zullen prijken.

Bron: nieuwsblad.be

Volg TVvisie vanaf nu ook op Instagram.

dagelijksekost

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers