Gedupeerden gezocht voor nieuwe reeks 'Recht door Vlaanderen'

vrijdag 15 oktober 2010

Het vtm-programma 'Recht door Vlaanderen' tracht een oplossing te vinden voor kleine en grote geschillen door twee betrokken partijen rond de tafel te brengen. Met rechter Filip Van Hende komen we tot een juridisch onderbouwde oplossing waarin de twee betrokkenen zich kunnen vinden.

Vaak resulteert de oplossing van dit probleem in een zucht van verlichting. Mensen stellen vast dat de kwestie waarmee ze zo vaak worstelden en die hen dagen, soms jaren, bezighield toch niet zo onoverkomelijk was als ze dachten.


Producent TéVéCompany en vtm zijn op zoek naar mensen die voor welke reden dan ook op de een of andere manier zijn tekortgedaan of gedupeerd en hun probleem graag willen opgelost zien. Dit kan gaan van een meningsverschil met de buren, over discriminatie tot consumentenproblemen en maatschappelijk relevante problemen. Reageer op onze facebookpagina ('Recht door Vlaanderen') of stuur een kort mailtje met uw telefoonnummer naar info@tvcompany.be. Bellen kan ook op 0473/199 426. Ook als je mensen kent die met zulke kwesties te kampen hebben, kan je dit doorgeven.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers