Jelle Van Damme valt in voor Hans Vanaken in 'De Slimste Mens ter Wereld'

vrijdag 9 november 2018

Zopas maakte de bondscoach zijn selectie bekend voor de interlands in de Nations League tegen IJsland en Zwitserland. Hans Vanaken, middenvelder bij Club Brugge, gaat mee om de nationale eer te verdedigen.

En dat heeft zo zijn gevolgen voor de selectie van Erik Van Looy: 'Het stond in de sterren geschreven: Hans Vanaken is momenteel zo briljant aan het voetballen dat hij wel moest geselecteerd worden. En Rode Duivels hebben het druk, druk, druk, waardoor het agenda-matig echt  onmogelijk is om ook nog 'De Slimste Mens Ter Wereld' te worden. Geen Hans Vanaken dus in onze quiz dit jaar, maar zijn vervanger mag er zijn: ex-Rode Duivel Jelle Van Damme, momenteel erg sterk bezig, en dan nog bij de ploeg van mijn hart. Eindelijk een Antwerpspeler in 'De Slimste Mens ter Wereld': ik kijk er reikhalzend naar uit...', aldus Erik Van Looy.


Bakken ervaring in verdediging, maar nu dus volle aanval van op de bank van 'De Slimste Mens ter Wereld'. Of Jelle Van Damme ook hier meesterlijk kan scoren weten we eind november.

'De Slimste Mens ter Wereld', maandag tot donderdag om 21.40 uur op VIER.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers