OPROEP: VIER zoekt opnieuw vakantiegangers

donderdag 15 november 2012

Na de start van het eerste seizoen van 'De Vakantiegast' op VIER is productiehuis Sputnik TV opnieuw op zoek naar leuke gezinnen of koppels die de komende maanden (tussen december en april) op reis gaan.

Of je nu in het binnenland blijft, een verre reis naar het buitenland maakt, een vlieg-, auto-, of wandelvakantie, of je voor 3 weken of 3 dagen vertrekt, het maakt niet uit.

Heb jij zin om tijdens je vakantie enkele dagen een interessante Bekende Vlaming te gast te krijgen en om die BV jouw vakantie mee te laten ervaren? Aarzel dan niet om contact op te nemen voor meer informatie, via Frederic De Cock (frederic@sputnik.be of 0490-57 65 78).


DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier
VIER

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers