Otto-Jan Ham stopt met 'De Ideale wereld'

vrijdag 4 mei 2018

Otto-Jan Ham stopt na 5 jaar met het Canvasprogramma 'De Ideale Wereld'. De speciale laatste aflevering van dit seizoen werd gisterenavond uitgezonden. Vanaf september neemt de Nederlands comedian Jan Jaap van der Wal de fakkel over. Jan Jaap was tot nu één van de vaste sidekicks van Otto-Jan. (meer info volgt in augustus).

 


 

 

Otto-Jan Ham zal de volgende maanden aan een nieuw programma voor Canvas werken. Daarin maakt hij een reis door de wondere wereld van de breinverbetering en probeert hij zijn eigen brein te optimaliseren door middel van verschillende technieken. Kan je je brein veranderen en optimaliseren? En als het al kan, is het dan een goed idee? Het programma is een samenwerking van VRT NWS, Woestijnvis en Canvas zal in 2019 op het scherm te zien zijn.

Otto-Jan Ham: 'Ik wou eigenlijk vooral stoppen om eens hardop te kunnen zeggen dat 'De Ideale Wereld' het allerbeste programma ter wereld is, zónder dat het arrogant klinkt. En dat kan alleen als je er zelf geen deel meer van uitmaakt.  Oh, en ik kijk heel hard naar uit naar de nieuwe dingen die zich aandienen.'

DIW

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 2 logo

Goed leren kijken is de eerste stap om natuurbeschermer te worden. Regisseur Sanne Rovers gaat op pad met 'gewone mensen' die de teloorgang van hun postzegel natuur proberen tegen te houden. Als kind vond Sanne haar vaders liefde voor natuur vooral irritant. Altijd maar stoppen tijdens het wandelen om naar planten en insecten te kijken. Dat is door de jaren heen veranderd. Naast de vader van Sanne zien we een aantal andere natuurbeschermers in 'hun' natuurgebied.

'2Doc: Groenkijkers', om 22.20 uur bij de NTR op NPO 2.

Dossiers