Peter Van de Velde nieuw in 'Thuis'

dinsdag 20 maart 2018

In de Eén-soap 'Thuis' duikt vanaf dinsdag een nieuw en toch vertrouwd gezicht op. Niemand minder dan Peter Van de Velde, bekend van oa. 'Piet Piraat', zal de rol van zwemcoach op zich nemen.

In 'Thuis' is Joren, het neefje van Sam, al enige tijd intensief bezig met zwemwedstrijden. En vanavond zien de kijkers voor het eerst zijn coach in beeld. De rol van Jacques Pieters wordt vertolkt door Peter Van de Velde. Die is vooral bekend als Studio 100-figuur 'Piet Piraat', maar was ook in tal van andere rollen op televisie te zien. Zo speelde hij bijvoorbeeld jarenlang dokter Jan in 'Wittekerke', maar daarnaast deed hij ook veel musical en theater.


Voor 'Thuis' is geroutineerd acteur Peter Van de Velde best wel zenuwachtig. Dat zegt hij zelf in Het Nieuwsblad. ''Thuis' is een monument. Dit is een kans om elke dag aan 1,2 tot 1,4 miljoen kijkers te laten zien dat ik meer ben dan Piet Piraat', zo zegt hij.

Hoe lang Van de Velde in 'Thuis' zal te zien zijn, is niet bekend.

Bron: nieuwsblad.be

thuisopeen

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Bed & Breakfast' (foto: © Omroep MAX 2020)

In Noord-Brabant zijn we te gast bij Joys en Marco. Zij hebben een voorliefde voor het kroeg- én rock-'n-rollleven. Dit zie je dan ook duidelijk terug in hun B&B-kamers. Daarna is het de beurt aan Karin en Ralf om de gasten te ontvangen. Ook zij wonen in Noord-Brabant, maar dan wat meer landelijk. Yvonne en Hein mogen als laatste de deelnemers verwelkomen in hun bed & breakfast in Gelderland.

'Bed & Breakfast', om 20.35 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers