'Sorry Voor Alles' geen hoogvlieger in Nederland

maandag 20 november 2017

De Nederlandse versie van het Eén-programma 'Sorry Voor Alles' is geen groot succes. Jan Smit presenteert 'Sorry Voor Alles' sinds twee weken op de zaterdagavond van NPO 1, maar onze Noorderburen zijn er allesbehalve wild van.

Omroep AVROTROS had 'Sorry Voor Alles' met veel poeha aangekondigd en verwachtte veel van het programma dat in Vlaanderen toch zo succesvol was geweest. Met Jan Smit, een van de sterren van de omroep, als presentator kon het niet mislopen. Maar helaas. De eerste aflevering kon zo'n 820.000 kijkers boeien, voor de tweede aflevering waren er dat al goed 100.000 minder. Concurrent RTL 4 trok op datzelfde moment bijna drie keer zoveel kijkers naar zich toe.


Ook recensies van het programma zijn niet mals. Eén van de meest invloedrijke tv-critici van Nederland schreef zelfs dat 'Sorry Voor Alles' 'niet spannend, niet leerzaam, niet nieuw, niet grappig' is. En nog 'Een zoveelste verborgencameraprogramma, waarbij een maand lang een paar flauwe grappen worden uitgehaald met iemand'.

Maar er is ook goed nieuws voor de makers van (onze) 'Sorry Voor Alles'. De Eén-show dingt deze week mee naar een felbegeerde Emmy-award in de categorie non-scripted entertainment. Onder anderen presentator Adriaan Van den Hoof is in de VS om een eventuele award persoonlijk in ontvangst te nemen.

Bron: Het Nieuwsblad

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers