TOPradio scoort hoogste marktaandeel ooit in nieuwste CIM-meting

woensdag 12 december 2018

De eerste CIM-meting voor TOPradio als nieuw Vlaams radionetwerk toont een mooi resultaat. TOPradio haalt een marktaandeel van 1,2% in 12+ en 4,4% in de kerndoelgroep 18-34 jaar. TOPradio bereikt zo wekelijks 160 000 Vlamingen.

Dat is meteen een ferme groei ten opzichte van vorige metingen.


TOPradio-directeur Bruno Heyndrickx: 'Het is een mooie start van ons nieuwe verhaal. Dit luisterrapport toont dat TOPradio ook in de nieuwe uitzendregio’s goed wordt onthaald. Het is een stimulans voor onze kleine ploeg om de komende maanden verder te werken aan ons unieke radiomerk. Er ligt nog veel werk op de plank: o.a. de optimalisatie van het zenderpark met als kers op de taart de komst van 102.8 FM in Brussel, nieuwe acties on air, promotie van de zender,...'

TOPradio is de radiozender voor iedereen met een open en jonge geest. Onze dance(pop) en urbanhits zorgen dagelijks voor een flinke dosis energie. TOPradio is in Vlaanderen te beluisteren in alle grote steden via FM (Antwerpen, Turnhout, Mechelen, Geel, Sint-Niklaas, Gent, Aalst, Brugge, Kortrijk, Oostende, Genk, Hasselt, Leuven, …), via DAB+ en digitale televisie (Telenet kanaal 913).

Persbericht TOPradio
http://www.topradio.be

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Musical Awards Gala 2024' (AVROTROS)

Naast de feestelijke uitreiking van de awards, krijgen we ook een voorproefje van musicals die nu en komend seizoen in de Nederlandse theaters te zien zijn. Niet alleen de bekende musicals, maar ook nieuwe musicals passeren de revue. Van het betoverende 'Frozen de musical' tot het epische drama '40-45, de musical'.

'Musical Awards Gala 2024', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers