VTM gaat burenruzies oplossen - OPROEP

donderdag 1 maart 2018

Elk jaar stappen duizenden mensen naar het vredegerecht om een geschil te beslechten. Maar tegelijkertijd durven minstens evenveel mensen die stap niet zetten en blijft hun probleem dus onopgelost.

Zorgt jouw buur voor overlast? Lig je in de clinch met je huisbaas of voel je je bedrogen bij een aankoop maar wil je te allen tijde een zenuwslopende rechtzaak vermijden?


Dan is er goed nieuws want binnenkort schakelt VTM een aantal experten in die op zoek gaan naar een snelle én definitieve oplossing voor jouw probleem.

Het nieuwe VTM-programma wordt gemaakt door 100.000Volts.TV. Dat bedrijf maakt voor Eén al de succesvolle docureeksen 'Spoed 24/7' en 'Politie 24/7'. Ook 'De Kust is Veilig' op VIER werd door hen gemaakt.

Wil jij een oplossing voor je conflict en denk je dat het nieuwe VTM-programma een uitkomst biedt? Mail dan naar rechter@100000volts.TV.of meld je aan via vtm.be.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers