Dossier - Najaar 2018: alle plannen, alle zenders! (NL)

TVVlogo video blue

De herfst is de periode waar veel tv-kijkers reikhalzend naar uitkijken. Het is ook hét moment waarop de meeste tv-zenders hun grote kanonnen in stelling brengen en nieuwe programma's lanceren. Ook voor tv-makers is het najaar een bijzonder boeiende periode. Dit dossier bundelt alle artikels over de tv-herfst van 2018!

Welke talenten betreden op 6 augustus 'House Of Talent'?

Twaalf ijzersterke muzikale talenten staan te trappelen om hun zangcarrière een fenomenale kickstart te geven... maar in de nieuwe realityserie 'House of Talent' is slechts plaats voor acht artiesten.

Lees meer

Britt Dekker vervangt Naomi van As bij 'Zappsport'

Vanaf september is Britt Dekker naast Ron Boszhard te zien als presentatrice van 'Zappsport'. Britt vervangt Naomi van As komend seizoen bij het onderdeel de battle tijdens haar zwangerschap.

Lees meer

'Flikken Rotterdam' vanaf 7 september weer op tv

De opnames van het derde seizoen 'Flikken Rotterdam' zijn inmiddels afgerond. Op zondag 8 juli vonden de laatste opnames plaats. Goed nieuws: vanaf vrijdag 7 september zijn we terug met tien nieuwe afleveringen.

Lees meer

Nieuwe serie 'Barbapapa' exclusief bij Nick Jr.

De legendarische animatieserie 'Barbapapa' keert in 2019 terug naar de televisie met een nieuwe 2D-serie exclusief op Viacom-zender Nick Jr. In de jaren '70, '80 en '90 hield de cultserie op de publieke omroep veel ouders en hun kinderen aan de buis gekluisterd, maar nu is de serie terug om een geheel nieuwe generatie te veroveren op Nick Jr.

Lees meer

Programma Wilfred, Johan en René bij Veronica heet 'VI: Veronica Inside'

De populaire voetbaltalkshow van Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp krijgt na de verhuizing naar Veronica een nieuwe naam: 'Veronica Inside'. Lees meer

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers