Trailer voor Cary Fukunaga's 'MANIAC' met Emma Stone en Jonah Hill - VIDEO

vrijdag 10 augustus 2018

Netflix lanceert de officiële trailer van de Netflix Original miniserie 'MANIAC'. Naast hoofdrolspelers Emma Stone en Jonah Hill zijn ook bijrollen voor Justin Theroux, Gabriel Byrne en Sally Field weggelegd in deze serie van creator Patrick Somerville en regisseur Cary Fukunaga ('Beast of No Nation', 'True Detective').

In een wereld en tijd gelijk aan die van ons, vertelt 'MANIAC' het verhaal van Annie Landsberg (Emma Stone) en Owen Milgrim (Jonah Hill). Deze twee vreemden van elkaar besluiten zich op te geven voor de laatste stadia van een mysterieus farmaceutisch onderzoek, ieder met een eigen beweegreden. Annie, permanent ontevreden en doelloos, is gefixeerd op de gebroken relatie met haar moeder en zus. Owen is de vijfde zoon van een rijke industrieel uit New York, maar worstelt al zijn hele leven met een omstreden diagnose van schizofrenie. De belofte van een nieuwe, radicale behandeling bestaande uit een reeks pillen - die volgens uitvinder Dr. James K. Mantleray (Justin Theroux) alles kunnen herstellen in de geest, zoals liefdesverdriet of geestesziektes - doet Annie, Owen en tien andere vreemden besluiten zich naar de faciliteiten van 'Neberdine Pharmaceutical en Biotech' te begeven. Daar onderwerpen zij zich vrijwillig aan een driedaags drugsonderzoek dat, zo wordt hen beloofd, zonder bijwerkingen of complicaties hun leven zal verbeteren.


Het gaat echter niet helemaal volgens plan…


Alle afleveringen van 'MANIAC' zijn vanaf 21 september wereldwijd en exclusief beschikbaar op Netflix.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraïense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers