Acteur Bram Van der Vlugt (86) overleden aan corona

zaterdag 19 december 2020

Acteur Bram Van der Vlugt is op 86-jarige leeftijd in zijn slaap overleden aan de gevolgen van het coronavirus. Dat heeft zijn familie laten weten en is bevestigd door de NOS.

Bram van der Vlugt was gedurende decennia een veelgevraagd toneel- en televisieacteur. Zijn grote bekendheid verwierf hij echter in Nederland én Vlaanderen door zij rol als dokter Victor Brouwer in de immens populaire doktersserie 'Medisch Centrum West'. Maar hij had ook rollen in series als 'Unit 13', 'Moordvrouw', 'Meiden van de Wit', 'Dokter Deen', enz. Teveel om op te sommen eigenlijk. Onder de films waarin hij acteerde behoren 'De Brief voor de Koning', 'Flodder in Amerika', 'Pietje Bell' en meer...


Ook met Sinterklaas had Bram van der Vlugt een bijzonder goeie band. In 2010 nam hij afscheid en gaf hij het stokje door aan een nieuwe hulpsinterklaas. De Sint bedankte hem toen vanuit Spanje voor een kwarteeuw trouwe dienst.

Bron: nos.nl

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers