Nieuw seizoen 'Just Tattoo Of Us' trapt af met lokale EOTB-sterren Jorden en Elodie

donderdag 24 mei 2018

'Just Tattoo Of Us' heeft eigenlijk geen uitleg meer nodig: in de spraakmakende show van Viacom-zender MTV gaan tweetallen de ultieme vertrouwenstest aan en plaatsen ongezien een voor elkaar ontworpen tattoo bij elkaar.

In de eerste twee seizoenen heeft dat al bijzondere beelden opgeleverd, zoals het gezicht van president Trump, een 'slut'-stempel en een six-pack blikjes in plaats van de gespierde versie daarvan.

Jorden en Elodie uit MTV's 'Ex on the Beach: Double Dutch' hebben zich door de eerste twee seizoenen niet laten afschrikken. Sterker nog: ze gaan de uitdaging met elkaar aan in een special van MTV's 'Just Tattoo Of Us' gepresenteerd door Koen Kardashian. Geven ze elkaar iets waar de ander blij van wordt of brengen de ontwerpen hun vriendschap voor altijd om zeep?

Donderdag a.s. gaat het derde seizoen van de internationale 'Just Tattoo Of Us' van start, waarin elke week drie tweetallen de beproeving aan gaan en voor hun partner in crime een bijzondere tattoo ontwerpen. Ook dit seizoen presenteert Charlotte Crosby de show, deze keer voor het eerst met Scotty T (bekend van Geordie Shore) aan haar zijde.

Het nieuwe seizoen van 'Just Tattoo Of Us' is vanaf donderdag elke week om 21.30 uur te zien op MTV en daarna op MTV.nl en in de MTV Play App. De special met Jorden en Elodie is nu al te zien op MTV.nl.


Persbericht Viacom Benelux
http://www.mtv.be
Meer artikels over MTV BE

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Corsokoorts in Sint Jansklooster' (SBS6)

In de leukste en tevens enige kroeg van Klooster komen alle afgevaardigden van de corsogroepen bij elkaar. De bloemencommissie heeft namelijk slecht nieuws. En corsogroep 'Hebbes' bestaat dertig jaar. Nu is het bij hen elke dag al feest, omdat elke dag ook je laatste kan zijn. Exact zes jaar geleden namen ze afscheid van Dennis, de broer van Patrick. Daarom heeft Patrick de leden gevraagd om iets eerder te komen. Samen feesten, samen rouwen.

'Corsokoorts in Sint Jansklooster', om 20.30 uur bij SBS6.

Dossiers