Netflix kondigt 'MINDHUNTER' seizoen 2 aan

woensdag 6 december 2017

De misdaad-dramaserie 'MINDHUNTER' krijgt een vervolg. Netflix heeft bekend gemaakt dat er een tweede seizoen komt van de veelgeprezen serie.

De cast bestaat uit Jonathan Groff ('Looking'), Holt McCallany ('Sully'), Anna Torv ('Fringe'), Hannah Gross ('Unless') en nieuwkomer Cameron Britton, die wereldwijd werd geprezen om zijn rol als seriemoordenaar Ed Kemper.


Seizoen 1 is sinds oktober te zien op Netflix; wanneer het tweede seizoen zal verschijnen, wordt later bekend gemaakt.

Critici roemden 'MINDHUNTER' om haar unieke perspectief op de ontstaansgeschiedenis van 'criminal profiling' en de serie is op de website Rottentomatoes.com met 96% beoordeeld als 'Fresh'.

Joe Penhall ('The Road') is het creatieve brein achter 'MINDHUNTER'. Fincher, Joshua Donen ('Gone Girl', 'The Quick and the Dead'), Charlize Theron ('Girlboss', 'Hatfields & McCoys') en Cean Chaffin ('Gone Girl', 'Fight Club') fungeren als executive producers.

In de Netflix Original serie 'MINDHUNTER' bestuderen de FBI-agenten Holden Ford (Jonathan Groff) en Bill Tench (Holt McCallany) de beschadigde psyche van seriemoordenaars in een poging om hun denk- en gedragspatronen te doorgronden. Gaandeweg leggen zij hiermee de basis voor de 'criminal profiling' afdeling binnen de FBI.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers