E! presenteert gloednieuwe docuserie 'The Platinum Life'

zaterdag 21 oktober 2017
Foto: E! - © Media Tornado 2017

E! geeft kijkers volledige toegang tot het leven van de vrouwelijke artiesten in de nieuwe docuserie 'The Platinum' Life die in première gaat op 22 oktober om 21.00 uur.

In acht afleveringen van een uur volgen kijkers Asiah Collins, Alycia Bella, La'Myia Good, Shantel Jackson, Nazanin Mandi, Lola Monroe en Crystal Smith als ze genieten van het VIP-leven met hun partners die de grootste namen in de muziekindustrie zijn, zoals Nelly, Eric Bellinger en anderen. Terwijl ze aan hun eigen carrière werken en proberen een naam voor zichzelf op te bouwen, zijn deze vrouwen vastberaden om zich door niets te laten tegenhouden op hun weg naar succes. Echter, het leven in de schijnwerpers heeft een aantal regels die de vrouwen moeten opvolgen. Zullen ze de regels volgen of hun eigen weg bewandelen?

Maak kennis met de vrouwen van 'The Platinum Life':

Asiah Collins
Getrouwd met multi-platina artiest, songwriter en producer Kid Ink

Asiah, de jongste vrouw in de vriendinnenkring, werkt aan de juiste balans tussen plezier en verantwoordelijkheid. Ze moet uitzoeken hoe ze al haar verantwoordelijkheden kan combineren; haar carrière, haar dochter en haar man, Kid Ink. Asiah is een loyale vriendin en verwacht hetzelfde van anderen, maar ze blijft botsen met Crystal over onopgeloste problemen uit het verleden.

Alycia Bella
Net single

Alycia Bella is een zangeres, actrice, aspirant-DJ en een echte grapjas. Met blikken die kunnen doden en een schijnbaar lieve houding, maar laat je daar niet door misleiden. Ze blijft altijd respectvol en bijt ook van zich af. Als enige single van de groep voelt ze de druk, maar Alycia probeert te daten.

La'Myia Good
Getrouwd met Grammy Award-winnende zanger, songwriter en producer Eric Bellinger

La’Myia heeft nu veel aan haar hoofd. Ze is druk bezig met het haar carrière en probeert de balans te behouden tussen haar filantropische instelling, moeder zijn en de romantiek in de relatie met haar man Eric Bellinger. In tegenstelling tot de andere vrouwen is La’Myia al vanaf haar zevende actief in de entertainmentindustrie samen met haar zus, actrice Meagan Good. Ze heeft een grote persoonlijkheid en pakt problemen direct aan, vooral als het gaat om haar beste vriendin Crystal. 

Shantel Jackson
Heeft een relatie met Grammy Award-winnende rapper, zanger, songwriter en producer Nelly

Nu ze een relatie heeft met Nelly voelt Shantel eindelijk dat ze verenigd zijn op een geweldige plek. Nelly heeft net een nieuw huis gekocht in Los Angeles voor hen en geeft hints aan Shantel dat een baby een mooie volgende stap kan zijn in de relatie. Shantel wil zich echter meer richten op de volgende stap in haar carrière en wil nog wachten met een baby.

Nazanin Mandi
Verloofd met Grammy Award-winnende zanger, songwriter en producer Miguel

Na elf jaar pieken en dalen in haar liefdesleven is Nazanin nu eindelijk verloofd met Miguel. Ze is momenteel bezig met het plannen van haar eigen grote bruiloft in de lente, waar ze veel beroemdheden verwachten. Nazanin is niet alleen bezig met het plannen van haar bruiloft, maar is ook bezig met het beheren en uitbreiden van haar bikinimerk, modellen- en zangcarrière.

Lola Monroe
Heeft een relatie met rapper, songwriter en producer, King Los

Na genomineerd te zijn voor Beste Vrouwelijke Hip Hop Artiest bij de BET Awards nam Lola Monroe een 3-jarige pauze van de spotlights om supermoeder te zijn voor haar zoon Brixton. Nu wil Lola haar carrière weer op de rit krijgen en de muziekindustrie overnemen. De inzet is hoog omdat deze comeback haar kan maken of breken. Met dat in gedachten, zal haar vriend King Los een aantal van haar huishoudelijke taken en ouderschapsverplichtingen moeten overnemen.

Crystal Smith
Getrouwd met meervoudig Grammy Award-winnende zanger, songwriter, producer en acteur, NE-YO

Crystal is getrouwd met NE-YO, maar als het nieuwste lid van “The Platinum Life” levensstijl heeft Crystal nog veel te leren. Ze lijkt vastberaden om zich niet aan de regels te houden en haar leven te leiden precies zoals zij wil. Crystal’s ongefilterde mening zal zeker voor opschudding zorgen. Ze is volledig gefocust op haar kookkanaal en bedrijf en probeert deze naar een hoger niveau te tillen.

'The Platinum Life' is geproduceerd door STXtv en Tower 2 Productions met Ryan Holcomb, Jason Goldberg, Shanta Conic en Kim McKoy serving als uitvoerend producenten.

'The Platinum Life', vanaf zondag 22 oktober om 21.00 uur op E!.

Persbericht E!
http://www.eonline.com

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers