Rijk Hofman en Yade Lauren nieuwe gezichten MTV naast Kay Nambiar

dinsdag 16 mei 2017

Jonge talenten Rijk Hofman en Yade Lauren vergezellen Kay Nambiar als vaste MTV-gezichten, zo maakt de Viacom-zender vandaag bekend. Het drietal zal onder de naam MTV NOW content gaan maken voor de online MTV-platformen in Nederland en België, maar ook verslagen voor televisie.

MTV NOW biedt dagelijkse lokaal relevante updates en newsflashes over entertainment, celebrity culture, muziek, fashion/beauty en lifestyle.


Rijk Hofman (20 jaar) is en een relatief nieuw gezicht, maar heeft in korte tijd bewezen over een flinke dosis creativiteit te beschikken. In een razend tempo weet Rijk de jonge online-doelgroep aan zich te binden met zijn hard groeiende YouTube-kanaal en het enthousiasme in zijn vermakelijke Snapchats en Instagram Stories. Zijn scherpe humor en jonge-honden-enthousiasme passen daarom goed bij MTV. Bij MTV NOW kun je van Rijk vooral video's en social media reports verwachten die hij benadert vanuit zijn humoristische kijk op het leven.

Yade Lauren is nog maar 18 jaar jong, maar nu al flink aan de weg aan het timmeren als artiest. Dit multi-talent heeft al meerdere succesvolle samenwerkingen op haar naam staan met o.a. Yellow Claw en Jonna Fraser. Niet alleen op muziekgebied doet ze het goed, ook binnen social media gaat ze als een speer: op Instagram weet ze binnen korte tijd meer dan 42.000 volgers aan zich te binden met haar duidelijke gevoel voor stijl. Naast haar nieuwe uitdaging als MTV-presenter is ze bezig met haar debuut EP. Voor MTV NOW zal Yade zich binnenkort gaan richten op fashion/lifestyle en gaan we haar volgen als opkomende artiest.

Kay Nambiar (33 jaar) is een vertrouwd MTV gezicht. Zijn muzikale achtergrond en passie voor muziek komen perfect van pas bij zijn werk als presenter voor MTV. In het verleden scoorde Kay zelf hits met zijn band Valerius, doet Kay modellenwerk, won hij in 2014 'Expeditie Robinson' en is hij tevens een veelbelovend fotograaf. Al drie jaar interviewt deze muziekkenner de grootste artiesten, presenteerde hij events als de Nederlandse en Belgische MTV EMA pre parties, MTV Music Week, festival reports en sprak hij vele internationale en nationale artiesten als Muse, Major Lazer, Martin Garrix en Douwe Bob. Ook voor MTV NOW blijft Kay de man van de muziek, interviews met artiesten en events.

Je vindt MTV NOW via de volgende link: http://www.mtv.nl/now.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraïense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers