Wie gaat door naar de finale van 'Ink Master - Meesters van de Lage Landen'?

zondag 25 juni 2017

Vier kandidaten strijden in deze zevende aflevering nog steeds om de titel van de eerste 'Ink Master van de Lage Landen'.

Het is erop of eronder in deze halve finale die maandag 26 juni om 22.00 uur wordt uitgezonden bij Spike. Djoels, Jay, Djovani en Ger moeten in het Tropenmuseum laten zien hoe goed ze de anatomie van het menselijk lichaam begrijpen en kunnen natekenen. Dat leidt tot extreme hilariteit. Djovani kan niet meer stoppen met lachen en zelfs de normaal wat stille Jay komt los. De winnaar van deze challenge mag wederom als eerste een canvas kiezen. Maar als blijkt dat de keuze gaat om foto’s van portretten die gezet moet worden, blijkt dat nog best lastig. Wiens realistische portret is niet goed genoeg voor een plek in de finale?


Kijk maandag 26 juni om 22.00 uur naar de halve finale van 'Ink Master - Meesters van de Lage Landen' op Viacom-zender Spike. De finale vindt plaats op maandag 3 juli om 22.00 uur op Spike.

Over 'Ink Master - Meesters van de Lage Landen'
In 'Ink Master - Meesters van de Lage Landen' nemen de tien beste Nederlandse en Belgische tattoo artists het tegen elkaar op. Onder leiding van presentator Marco Roelofs moeten de artiesten verschillende opdrachten volbrengen waarin niet alleen hun techniek, maar ook hun creativiteit wordt getest. Juryleden Errol Buwalda en Morrison Schiffmacher beoordelen de tien tattoo artists met hun jarenlange ervaring en expertise. 'Ink Master – Meesters van de Lage Landen' is iedere maandag om 22.00 uur te zien op Viacom-zender Spike.

'Ink Master - Meesters' van de Lage Landen wordt geproduceerd door Endemol Shine.

Persbericht Spike
http://www.spiketv.nl

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 2 logo

Goed leren kijken is de eerste stap om natuurbeschermer te worden. Regisseur Sanne Rovers gaat op pad met 'gewone mensen' die de teloorgang van hun postzegel natuur proberen tegen te houden. Als kind vond Sanne haar vaders liefde voor natuur vooral irritant. Altijd maar stoppen tijdens het wandelen om naar planten en insecten te kijken. Dat is door de jaren heen veranderd. Naast de vader van Sanne zien we een aantal andere natuurbeschermers in 'hun' natuurgebied.

'2Doc: Groenkijkers', om 22.20 uur bij de NTR op NPO 2.

Dossiers