Talpa Radio, 538 en ALDA presenteren: 'The Beat'

woensdag 11 oktober 2017

Talpa Radio, 538 en ALDA presenteren met trots 'The Beat', de online EDM-omgeving die bekende en upcoming dj's nog dichter bij de fans brengt. Vanaf 3 november geeft 'The Beat' wekelijks met een online serie kijkers wereldwijd een blik achter de schermen in de dance industrie.

In 'The Beat' trakteert een team van bekende influencers, beroemde YouTubers en 538 dj’s de fans wekelijks op festivalreports, gigs en unieke content. De episodes worden elke vrijdagmiddag op YouTube en TV 538 geplaatst. Met de wekelijkse aflevering op vrijdag luidt 'T'he Beat' samen met fans en artiesten wereldwijd het weekend in.

'The Beat' is er voor de ultieme EDM liefhebber die niets wil missen. Voor de festivalbezoeker, voor de fan die alles wil weten van zijn favoriete dj en voor het jonge talent dat op zoek is naar de beste tips & tricks. 'The Beat' gaat backstage, daagt wereldberoemde dj’s uit met speciale challenges en pranks, geeft jong talent een kans, en doet verslag van gerenommeerde festivals in onder meer Duitsland, Miami en Jakarta.

Allan Hardenberg, CEO ALDA: 'Met 'The Beat' willen we iedereen bereiken die op zoek is naar het laatste nieuws over de dance events wereldwijd, maar ook meer wil weten van zijn of haar favoriete dj. Met 'The Beat' streven we ernaar om een zo groot mogelijk potentieel dance lovers te bereiken.'

Dave Minneboo, Radiodirecteur Talpa Radio: 'Dance zit in het DNA van 538. Kijk maar naar de grote radioshows van Hardwell, Tiësto, Afrojack, Armin van Buuren en Martin Garrix op 538. Ook onze online zender 538Dance Radio staat 24/7 in het teken van dance. Met 'The Beat' komt alles samen: een online omgeving met radio, video en online!'

De episodes van 'The Beat', gepresenteerd door een team bekende influencers, beroemde YouTubers en 538-dj’s zijn iedere vrijdag vanaf 17u via YouTube en TV 538 te zien. In een kwartier ben je helemaal op de hoogte en begint het muzikale weekend officieel. Uiteraard is het ook mogelijk de verschillende items apart te bekijken op 'The Beat'. 'The Beat' wordt geproduceerd door MAS Media in samenwerking met TV 538.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers