Iets goed te maken? Vanaf nu kan dat met 'Familiediner'-gifjes

woensdag 12 september 2018

Iedereen kent het wel. Je hebt ruzie aan de telefoon en hangt boos op. Na tien minuten denk je: 'Hier wil ik geen ruzie over hebben.' Of een Facebookpost die grappig bedoeld was, maar bij je broer volledig in het verkeerde keelgat schiet.

Een gifje kan dan een luchtige manier zijn om het goed te maken. 'Het Familiediner' haakt hier handig op in met haar eigen 'Familiediner'-gifjes.


Presentator Bert van Leeuwen: ''Het Familiediner' stelt alles in het werk, om mensen weer met elkaar te verzoenen. Dit doen we al jaren door de inzet van de 'Familiediner Limo' en daarbij een verzoenend diner. Vaak begint een ruzie door iets kleins, wat uiteindelijk kan oplopen tot jarenlang geen contact met elkaar te hebben. Met de 'Familiediner'-gifjes hopen we dat een kleine ruzie, met een knipoog, weer opgelost kan worden.'

'Familiediner'-gifjes
Er zijn drie verschillende soorten gifjes met de emotie: 'Sorry'!, 'Dinertje doen? Ik betaal!' en 'Kom je bij me eten?'. Ze zijn te downloaden via Giphy.

'Het Familiediner'
In 'Het Familiediner' gaat Bert van Leeuwen op pad om gebroken families te helpen weer tot elkaar te komen. Het nieuwe seizoen start donderdag 13 september om 22.20 uur op NPO 1.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers