24Kitchen maakt je zomer lekkerder

woensdag 13 juni 2018

24Kitchen maakt je zomer lekkerder. Met een zomerse programmering, een nieuw seizoen van het programma '24Kitchen Food Truck Challenge' en een nieuwe editie van de 'Food Truck Awards' stelt 24Kitchen deze zomer food trucks centraal.

Vanaf 14 juli - '24Kitchen Food Truck Challenge': een culinaire strijd op wielen
Deze zomer komt 24Kitchen met een nieuw seizoen van het populaire tv-programma '24Kitchen Food Truck Challenge'. In dit nieuwe seizoen gaan drie teams een culinaire strijd op wielen aan. Lange Frans en 'Gooisch meisje' Pauline Wingelaar vormen ieder een team met een wekelijks wisselende bekende Nederlander. Onder andere Patty Brard, Ferry Doedens, Anouk Hoogendijk en Tess Milne staan Lange Frans en Pauline bij. Het derde team bestaat uit De Worsten van Babel, met 24Kitchen-chefs Hugo Kennis en Jasper en Marius Gottlieb. Iedere aflevering vindt plaats op een ander zomers festival, waaronder Eten op Rolletjes in Hilversum, het Vegan Food & Drink Festival in Rotterdam en het Woodlands Festival in Bergen. De gemaakte gerechten worden door Julius Jaspers beoordeeld met een rapportcijfer. Het team dat daarnaast de meeste omzet weet te genereren verdient een bonus punt, dat vervolgens wordt opgeteld bij het rapportcijfer. Het team met het hoogste cijfer wint de aflevering.

'24Kitchen Food Truck Challenge', vanaf zaterdag 14 juli wekelijks om 19.00 uur.

De 'Food Truck Awards'
24Kitchen gaat voor het vierde jaar op rij op zoek naar de beste food truck van Nederland. Food trucks zijn niet meer weg te denken uit het culinaire landschap en de Food Truck Awards van 24Kitchen zijn de laatste jaren uitgegroeid tot een felbegeerde prijs. Afgelopen mei konden eigenaren hun food truck opgeven voor de competitie, waarna op 1 juni de online stemperiode is gestart. Het publiek kan tot en met 30 juni op foodtruckawards.nl op zijn of haar favoriete food truck stemmen. In totaal zijn er 26 food trucks genomineerd die veelvuldig te zien zijn op de grote Nederlandse festivals. De drie food trucks met de meeste stemmen gaan door naar de laatste stemronde en zullen worden gevolgd voor online reportages. Na een nieuwe online stemronde wordt aan het eind van de zomer de winnaar van de Food Truck Awards 2018 bekend gemaakt.

'Food Truck Awards 2018', stem op jouw favoriete food truck: foodtruckawards.nl.

24Kitchen maakt je zomer nog lekkerder!
Deze zomer brengt 24Kitchen de zon op tv met een speciale zomerse programmering. Naast het nieuwe seizoen van 'Food Truck Challenge' komt 24Kitchen o.a. met de eigen productie 'Favourites By' (vanaf maandag 2 juli, elke werkdag om 19.00 uur) waarin elke aflevering één 24Kitchen-chef of bekende Nederlander zijn of haar favoriete gerecht maakt. 'Bekende thuischefs' als Caroline Tensen (samen met haar dochter Lotte), Ruben van der Meer en Nicolette Kluijver vertellen over hun favoriete gerecht, bereiden dit en delen hun keukengeheimen met de kijker.

In de onthutsende twee uur durende documentaire 'Wasted: The Story of Food Waste' (zondag 1 juli om 17.35 uur, promo) opent tv-kok Anthony Bourdain onze ogen voor een van de grootste problemen van de eenentwintigste eeuw: het jaarlijks weggooien van ruim 1,3 miljard kilo voedsel. De documentaire brengt dit probleem onder de aandacht en volgt de mensen die het als hun roeping zien om voedselverspilling een halt toe te roepen.

'Jamie Cooks Italy' (vanaf 19 augustus, elke zondag om 17.00 uur) is een reisserie waarin tv-chef Jamie Oliver, in acht afleveringen, samen met mentor Gennaro Contaldo op zoek gaat naar de beste thuiskoks in Italië: de mama's en de 'nonnas' (oma's). Jamie trakteert de kijker op de lekkerste gerechten en adembenemende landschappen.

Persbericht 24Kitchen
http://www.24kitchen.nl
/24kitchen

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers