Gênante vertoning op rode loper werk van 'Foute Vriendinnen'

woensdag 18 april 2018

Comédienne en actrice Anne-Marie Jung behoort naast Ilse Warringa tot de club van 'Foute Vriendinnen'. In het RTL 5-programma met de gelijknamige titel dagen drie vriendinnen een vierde uit, door haar en publique met behulp van een oortje gênante opdrachten uit te laten voeren.

Het niet goed uitvoeren van de opdracht betekent 'duimpjes' naar beneden met straf tot gevolg. Afgelopen maandag was tijdens de opnames Anne-Marie de pineut. Bij een filmpremière, waarbij zelfs Koningin Maxima te gast was, moest zij voor straf de rode loper op in een afschuwelijke, opvallende outfit en bijpassende make-up.Het gênante tafereel bleef bij de aanwezige pers niet onopgemerkt. Het fragment is hier te vinden.


De opnames voor de female-versie van 'Foute Vrienden' zijn in volle gang. In totaal doen vijf vriendinnen mee aan het programma. Het vijftal wisselt elkaar af. Wie de andere drie vrouwen zijn, wordt later bekendgemaakt.

'Foute Vriendinnen' wordt geproduceerd door Blazhoffski.

'Foute Vriendinnen', vanaf 17 mei om 20.30 uur bij RTL 5.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 3 logo

Het leven van Jelmer (21) wordt geportretteerd. Hij raakte onder invloed van xtc oververhit op het Amsterdam Dance Event. Samen met familie en vrienden blikken we terug op zijn bijzondere leven.

'Van de Wereld', om 21.20 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers