Strijd tussen coaches intenser dan ooit in nieuw seizoen 'The Voice Kids'

donderdag 22 februari 2018

In het zevende seizoen van 'The Voice Kids' neemt voor het eerst in de geschiedenis van het programma een vierde coach plaats in de draaiende stoelen. Namelijk niemand minder dan Douwe Bob.

Hij zal, net als Ali B, Ilse Delange en Marco Borsato, vanaf vrijdag 23 februari bij RTL 4 alles op alles zetten om de jonge talenten in zijn team te krijgen. Zoals Douwe Bob zelf zegt: 'Ik ben hier gekomen met één missie, en dat is winnen!'


Met de komst van Douwe is de strijd tussen de coaches intenser dan ooit. Ze gooien alles in de strijd om de schattige en stoere talentjes voor zich te winnen. Zo probeert Douwe Bob één van de kids te overtuigen om in zijn team te komen door voor te stellen haar de komende dagen naar school te brengen. Ook springen de coaches het podium op om mee te zingen met ‘Hotel California’ en swingen zij uitbundig mee op een vertolking van het nummer ‘Faith’. Dit seizoen doet er ook een dochter van een bekend ‘The Voice’-gezicht mee.

De presentatie is dit jaar wederom in handen van het bekende Voice-duo Wendy van Dijk en Martijn Krabbé. Jamai zal weer verschillende kinderen overvallen met een ticket voor de Blind Auditions. Zo verrast hij één van de kids door als invalleraar voor haar klas te verschijnen. De talenten zullen zich via vier Blind Auditions, drie Battles en één Sing-off naar de live finale proberen te knokken, waar de overgebleven talentjes zullen strijden voor een studiebeurs ter waarde van 25.000 euro. De live finale van 'The Voice Kids' zal plaatsvinden op 20 april.

Douwe Bob
De nieuwe coach Douwe Bob, in 2012 gekroond tot beste singer-songwriter van Nederland, bracht in 2015 samen met 'The voice of Holland'-coach Anouk een nummer genaamd ‘Hold Me’ uit, wat de eerste single van zijn album ‘Pass It On’ was. Dit nummer was een groot succes en eindigde op de tweede plek in de Nederlandse top 40. In 2016 vertegenwoordigde hij Nederland op het Eurovisiesongfestival met zijn liedje ‘Slow Down’. Douwe Bob is van mening dat zijn leeftijd een kracht is bij het coachschap. Marco Borsato is echter niet bang voor de jonge zanger: 'Ik mag dan misschien wat meer kaarsjes op de taart hebben, maar ik heb wat ook meer prijzen in de kast.'

'The Voice Kids' wordt geproduceerd door Talpa.

'The Voice Kids', vanaf vrijdag 23 februari om 20.30 uur bij RTL 4.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Verward' (BNNVARA)

Jessica spreekt de 22-jarige Isabella. Haar moeder lijdt aan schizofrenie en gedraagt zich steeds wantrouwiger. De woede richt zich vooral op de vader van Isabella. Op een dag, als Isabella niet thuis is, slaat moeder haar echtgenoot dood. Op de crisisdienst geeft psychiater Niels Mulder een inkijk in de keuzes die hij en zijn collega's maken. Hoe lastig dit is, blijkt wanneer de politie melding doet van een ernstig verwarde en vervuilde man die de buurt mogelijk in gevaar brengt. De 30-jarige Demi is gediagnosticeerd met schizofrenie en hoort dagelijks meerdere dwingende stemmen in haar hoofd.

'Verward', om 20.25 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers