24Kitchen biedt kooktalenten kans op droombaan

zaterdag 13 januari 2018

In het nieuwe 24Kitchen-programma 'Mounirs Kookschool' gaan zes kandidaten de strijd aan om een baan in een toprestaurant te bemachtigen. Het programma bestaat uit acht afleveringen en is vanaf medio april te zien.

De presentatie is in handen van 24Kitchen-Chef Mounir Toub ('Grenzeloos Koken', 'Mounirs Marokko: een smakelijk avontuur'). Kooktalenten die hun culinaire droom willen verwezenlijken kunnen zich nu aanmelden.


Profiel kandidaten
Iedereen van 18 jaar en ouder kan zich opgeven voor 'Mounirs Kookschool'. Of er nou sprake is van werkervaring, of als er simpelweg behoefte is aan een 'carrièreswitch': iedereen met een passie voor koken is welkom om zich HIER aan te melden. Uit alle aanmeldingen worden zes kandidaten geselecteerd die gaan strijden om deze droomkans.

Mounirs Kookschool
In 'Mounirs Kookschool' voeren zes kandidaten opdrachten uit in een toprestaurant. Drie kandidaten gaan aan het werk als kok (witte brigade) en drie kandidaten helpen in de bediening (zwarte brigade). De kandidaten kunnen zich via opdrachten plaatsen voor een plek in de 'witte brigade'. De drie kandidaten met de laagste score plaatsen zich automatisch voor de 'zwarte brigade'. Pas in de voorlaatste aflevering vallen er drie kandidaten af, waarna de beste drie in de finale strijden om de culinaire droombaan van kok in een toprestaurant.

Persbericht 24Kitchen
http://www.24kitchen.nl

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Verward' (BNNVARA)

Jessica spreekt de 22-jarige Isabella. Haar moeder lijdt aan schizofrenie en gedraagt zich steeds wantrouwiger. De woede richt zich vooral op de vader van Isabella. Op een dag, als Isabella niet thuis is, slaat moeder haar echtgenoot dood. Op de crisisdienst geeft psychiater Niels Mulder een inkijk in de keuzes die hij en zijn collega's maken. Hoe lastig dit is, blijkt wanneer de politie melding doet van een ernstig verwarde en vervuilde man die de buurt mogelijk in gevaar brengt. De 30-jarige Demi is gediagnosticeerd met schizofrenie en hoort dagelijks meerdere dwingende stemmen in haar hoofd.

'Verward', om 20.25 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers