60.000 'Anti Pest Club'-polsbandjes binnen no-time op

dinsdag 18 september 2018

De 'Anti Pest Club'-polsbandjes van het gelijknamige EO-kinderprogramma zijn razend populair. De bandjes zijn sinds een paar dagen te bestellen en inmiddels zijn alle 60.000 'Anti Pest Club'-polsbandjes al op!

In deze Week tegen Pesten heeft het televisieprogramma iets in beweging gezet: duizenden kinderen staan op tegen pesten en bestelden het gele polsbandje. In het EO-programma komen kinderen op voor hun gepeste klasgenoten, en presentatrice Anne-Mar helpt ze daarbij.


Presentatrice Anne-Mar: 'Wow, de week is nog maar net begonnen en nu zijn alle polsbandjes al op! Dat had ik niet durven dromen. 60.000 kinderen laten zien dat ze tegen pesten zijn. Met z’n allen kunnen we iets veranderen!'

Extra polsbandjes
Op dit moment worden 30.000 extra polsbandjes gedrukt. Wie zich, met vrienden óf met de hele klas, wil uitspreken tegen pesten, kan de 'Anti Pest Club'-polsbandjes bestellen via eo.nl/antipestclub.

Livestream
'De Anti Pest Club' is deze week elke dag om 17.10 uur te zien op NPO Zapp. Daarnaast verzorgt de EO elke ochtend om 10.45 uur een speciale livestream op YouTube, waarin Anne-Mar met een klas praat over pesten.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers