'Wie is de Mol?' kandidaten gespot in Colombia

donderdag 8 november 2018

De tien kandidaten van 'Wie is de Mol? 2019' mogen na vandaag eindelijk bovengronds komen en hun deelname aan het populaire programma bekendmaken.

Presentatrice Evelien de Bruijn, acteur Rick Paul van Mullingen, journalist en programmamaker Sinan Can, presentatrice Merel Westrik, zanger Nielson, Meester Patissier Robèrt van Beckhoven, actrice Sarah Chronis, presentator Jamie Trenité, presentatrice Evi Hanssen en YouTuber en visagiste Nikkie de Jager vertrekken samen met presentator Rik van de Westelaken naar Colombia en storten zich in het grote 'Wie is de Mol?'-avontuur.


Bekendmaking
Na de mysterieuze aanwijzingen van de afgelopen dagen via de kanalen van 'Wie is de Mol?', volgde vandaag de hint 3.15.13.21.14.1.DERTIEN, wat een verwijzing was naar Comuna 13, een wijk in Medellìn, Colombia. In deze wijk, die bekend staat om haar indrukwekkende muurschilderingen, is een grote wandschildering gemaakt van de kandidaten van 'Wie is de Mol? 2019' en daarmee hun deelname aan het programma bekendgemaakt.

'Wie is de Mol?'
Vanaf zaterdag 5 januari is te zien hoe de kandidaten intrigerende, spectaculaire en soms angstaanjagende opdrachten moeten vervullen om geld te verdienen voor de pot. Tien weken lang moeten zij lef tonen, volhardend zijn en samenwerken, niet wetende wie ze kunnen vertrouwen. Altijd met die belangrijkste vraag in het achterhoofd: 'Wie is de Mol?'

'Wie is de Mol?', vanaf zaterdag 5 januari om 20.30 uur bij AVROTROS op NPO 1.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers