AVRO zoekt kandidaten voor 'Weten Zij Veel' met Chantal Janzen

maandag 24 augustus 2009

'Weten Zij Veel' is een nieuwe Avro-gameshow die wordt gepresenteerd door Chantal Janzen en die vanaf 23 oktober te zien is op Nederland 3. In het spel neemt één kandidaat het op tegen zes groepen, van makelaars tot hockeymeisjes, van varkensboeren tot vrouwelijke tandartsen, van motorcrossers tot gothics.

I


edere groep bestaat uit zes deelnemers die hun uiterste best zullen doen om de over hen bestaande vooroordelen  te ontkrachten. Lukt het  de kandidaat om alle groepen te elimineren of gaat de groep met het prijzengeld van maximaal 13.000 euro naar huis?

Ben jij tussen de 25 en de 50 jaar? En beschik  je naast een stralende persoonlijkheid over een brede algemene ontwikkeling ? Weet je bovendien andere mensen aardig op waarde te schatten? Dan ben jij wellicht de kandidaat die we zoeken.

Lijkt het je leuk om naast Chantal Janzen te staan en mee te doen aan een gloednieuwe levendige kennisquiz, geef je dan nu op.

De casting vindt plaats in Amsterdam op vrijdag 21, dinsdag 25 augustus en donderdag 27 augustus  in de avonduren van 19.00 uur tot 22.00 uur.

Aanmelden doe je via deze link

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 2 logo

Goed leren kijken is de eerste stap om natuurbeschermer te worden. Regisseur Sanne Rovers gaat op pad met 'gewone mensen' die de teloorgang van hun postzegel natuur proberen tegen te houden. Als kind vond Sanne haar vaders liefde voor natuur vooral irritant. Altijd maar stoppen tijdens het wandelen om naar planten en insecten te kijken. Dat is door de jaren heen veranderd. Naast de vader van Sanne zien we een aantal andere natuurbeschermers in 'hun' natuurgebied.

'2Doc: Groenkijkers', om 22.20 uur bij de NTR op NPO 2.

Dossiers