Beschamende en hilarische seksverhalen in 'Gênant, Maar Waar'

maandag 29 augustus 2016

De naam van je minnaar uitschreeuwen tijdens seks met je partner, betrapt worden tijdens een wild seksavontuur in de babykamer op een verjaardag, of een voorwerp dat vastzit op een plek waar je dat liever niet hebt. Iedereen heeft wel een beschamend seksverhaal in zijn of haar arsenaal.

Zo is één op de twintig vrouwen wel eens in slaap gevallen tijdens de seks en krijgen mannen gemiddeld elf erecties per dag, ook op ongelooflijk ongemakkelijke momenten. En dan zijn deze voorbeelden nog verre van de meest gênante momenten ooit. Tijd om alle beschamende seksverhalen eens goed in beeld te brengen. De opvallendste, pijnlijkste en meest gênante ervaringen zijn nu gebundeld in het nieuwe programma 'Gênant, Maar Waar', dat vanaf dinsdag 30 augustus te zien is om 21.30 uur bij RTL 5.


Met humor en grappige wendingen wordt de kijker meegenomen in waargebeurde verhalen waarbij het eindstation vaak zelfs de eerste hulp is. De waargebeurde verhalen worden gereconstrueerd met acteurs.

In de eerste aflevering komt onder andere het verhaal van Dennis en Birgit aan bod. Deze buurman en buurvrouw hebben stiekem een affaire en spreken elke avond om 22.00 uur af om 'de hond uit te laten'. Totdat het op een dag gruwelijk misgaat. Terwijl Birgit bezig is om Dennis in de auto oraal te bevredigen, moet Dennis plotseling remmen, waardoor Birgit haar kaken hard op elkaar klappen. Dat leidt tot een bloederige situatie.

'Gênant, Maar Waar', vanaf 30 augustus iedere dinsdag om 21.30 uur bij RTL 5.

DOSSIER: Najaar 2016: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers