Dr. Pol zoekt Nederlandse collega

zaterdag 2 juni 2018

Presentatrice Nicolette Kluijver gaat op zoek naar een nieuwe Nederlandse collega, en misschien wel zijn opvolger, voor de wereldberoemde dierenarts Dr. Pol.

Zijn team heeft dringend hulp nodig bij het verlenen van zorg aan meer dan 18.000 dieren in een zeer uitgestrekt gebied. Nederlandse dierenartsen die op zoek zijn naar avontuur en die zich willen vestigen, met of zonder hun gezin, op het platte land van het Amerikaanse Michigan kunnen zich vanaf vandaag inschrijven. Aanmelden kan via www.rtl.nl/drpol.

De van oorsprong Drentse dierenarts is bekend van zijn populaire tv-serie op National Geographic waarin zijn bloeiende dierenartsenpraktijk in Michigan centraal staat. Een groep van Nederlandse dierenartsen gaat een tijd meedraaien in Pol’s praktijk. De eigenzinnige Pol – inmiddels 75 jaar- zal hen testen op hun kennis en vaardigheden van zowel huisdieren als groot vee. Zonder de moderne medische apparatuur die zij in Nederland tot hun beschikking hebben. Kunnen de Nederlanders aarden in de Amerikaanse gemeenschap en de pittige dierenpraktijk? En wie wordt de potentiële opvolger van dr Pol?

De serie is volgend jaar te zien bij RTL 4

Aanmelden: www.rtl.nl/drpol


DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Even Tot Hier' (BNNVARA)

Niels van der Laan en Jeroen Woe proberen in één week een muzikale voorstelling over die week te maken. Met de muzikale gast, het liedje van één minuut, scherpe grappen en rake observaties.

'Even Tot Hier', om 21.25 uur op NPO 1.

Dossiers