'DWDD Heimwee' presenteert: 'Het Lagerhuis'

zaterdag 17 december 2016

In aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen laat 'De Wereld Draait Door' het populaire VARA-debatprogramma Het Lagerhuis voor even terugkeren.

Tijdens vier afleveringen van 'DWDD Heimwee presenteert: Het Lagerhuis' staan de bekende groene bankjes in de 'DWDD'-studio op het Westergasterrein. Een geheel nieuw panel neemt plaats om te discussiëren over stellingen die het politieke debat van dat moment beheersen. De presentatie is wederom in handen van Paul Witteman.


'DWDD Heimwee' is een nostalgisch filiaal van 'De Wereld Draait Door' dat al een aantal jaar plaats biedt aan het befaamde 'Hier is Adriaan van Dis'. 'Het Lagerhuis' is in februari en maart vier keer te zien in 'DWDD' bij de VARA op NPO 1.

Iedereen die zich wil aanmelden als debater voor 'Het Lagerhuis', kan dat vanaf nu doen via http://www.dwdd.nl/hetlagerhuis.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers