Eerste 'K2 zoekt K3'-opnames achter de rug

dinsdag 9 juni 2009

De traantjes na het vertrek van Kathleen Aerts zijn nog maar net opgedroogd, en de eerste opnames van 'K2 zoekt K3' zijn al opgenomen. In de grote Rotterdamse concerttempel Ahoy lieten een duizendtal meisjes hun zang- en danstalent los op de, tot nu toe onbekende, jury.

H


et programma, dat vanaf eind augustus op antenne komt, is een samenwerking tussen SBS 6 en de Vlaamse commerciële zender vtm. Ze zoeken er de geschikte vervangster voor Kathleen Aerts. De Vlaamse audities komen later deze maand aan de beurt.

Tot nog toe is er één groot geheim over dit programma: de jury van 'K2 zoekt K3'. Er circuleren al een aantal namen in de wandelgangen. GVA ving op dat Nederland Danny De Munk ('Ciske De Rat') en Gerard Joling zal afvaardigen. Voor Vlaanderen worden Gert Verhulst, Miguel Wiels en choreografe Axana Ceulemans genoemd. Maar de programmamakers willen hierover nog niets kwijt.

Wie het nieuwe lid van K3 wordt, moet in oktober bekend zijn.

Bron: GVA

DOSSIER: K2 zoekt K3

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers