Eerste mannelijke 'HNTM'-winnaar Montell op 'Models On Monday'

zondag 25 februari 2018

Na het succes van realityserie 'Models In Paris', waarin onder anderen model Famke Louise een kijkje gaf in haar modellenleven in de Franse hoofdstad, is het nu tijd voor 'Models In Cape Town'.

Vanaf maandag 26 februari worden zes Nederlandse modellen gevolgd tijdens hun poging door te breken in Kaapstad. Ook de eerste mannelijke winnaar van 'Hollands Next Top Model' Montell gaat de uitdaging aan.

Kaapstad is iedere winter the place to be. Alle grote modemerken komen naar sunny Cape Town om hun zomercollecties vast te leggen. Modellen uit de hele wereld vliegen massaal naar de Zuid-Afrikaanse stad om belangrijke klussen binnen te halen. De onderlinge concurrentie erg groot en het is een flinke uitdaging om jezelf daar op de kaart te zetten.

Hoe is het om in korte tijd tal van castings af te lopen? Hoe ga je om met afwijzingen én hoe groots voelt de overwinning als het lukt? Farrieda Smit, Michelle Zwaal, Veroni Leijnse en Cherie Fransen, Bob van der Hoek en Rien Welsink zijn ervaren commerciële modellen die samen in een modellenhuis verblijven in het hart van Kaapstad. Ook HNTM-winnaar Montell voegt zich bij de groep. Zij worden 24 uur per dag gevolgd om de weg hun dromen waar te maken.

Aflevering 1:
Cherie, Veroni, Farrieda en Rien komen aan in het modellenhuis. Ze zijn allemaal compleet verschillend maar hebben één doel; doorbreken in Zuid-Afrika. Cherie wil na haar borst vergrotende operatie graag bikini-shoots doen. De Zeeuwse Veroni is een ervaren high fashion-model en wil alle kansen aangrijpen in de commerciële markt van Kaapstad. Farrieda is nog maar net gesetteld en heeft al gelijk een testshoot op het strand. Relaxte hunk Rien, die in Kaapstad heeft gewoond, neemt de dames tussen het harde werken door, mee naar zijn favoriete hotspots in de stad.

'Models In Cape Town' wordt geproduceerd door NewBe.

'Models On Monday':

'Curvy Supermodel', vanaf 26 februari om 20.30 uur bij RTL 5.
'Models In Cape Town', vanaf 26 februari om 21.30 uur bij RTL 5.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers