Frustraties en onbegrip in nieuwe realityserie 'De Handhavers!'

donderdag 22 februari 2018

Hoe reageren mensen als zij aangesproken worden op overtredingen? Hoe ervaren handhavers dit en hoe ziet hun werkdag er eigenlijk uit? In de realityserie 'De Handhavers!' volgt de camera hun werk op straat en in het openbaar.

In de serie worden verschillende duo’s handhavers gevolgd, die in hun werk te maken krijgen met zowel grappige, trieste als heftige situaties. Tijdens hun werkzaamheden belanden zij regelmatig in hoog oplopende discussies en krijgen ze te maken met agressie en onbegrip.

De camera volgt handhavers in verschillende steden. Zij hebben de taak erop toe te zien dat burgers zich volgens de wet gedragen. Denk hierbij aan zaken als fout parkeren, fietsen in een wandelgebied, loslopende honden, alcoholgebruik en vernieling.

Ook volgt de camera handhavers in het openbaar vervoer. In Amsterdam (GVB) en Rotterdam (RET) zien we hoe zij optreden tegen zwartrijders, hangjongeren, zwervers en overlast in bijvoorbeeld de bus, tram of metro. Tot slot kijken we ook mee met de medewerkers van ProRail. Zij controleren bij spoorwegovergangen en gaan af op meldingen van spoorlopers of andere calamiteiten op en rondom het spoor.

'De Handhavers!' wordt geproduceerd door Stepping Stone.

'De Handhavers!', wekelijks vanaf 23 februari om 21.30 uur bij SBS6.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers