Herold, Carlos, Imke en Marlé tussen de BN'ers in nieuw seizoen 'Expeditie Robinson'

woensdag 12 juli 2017

Vanaf donderdag 7 september barst de spectaculaire strijd in het inmiddels 18e seizoen van 'Expeditie Robinson' weer los bij RTL 5.

De vier Onbekende Nederlanders, Herold uit Asten, Carlos uit Oldenzaal, Imke uit Enschede en Marlé uit Houten zagen we eerder dit jaar strijden om een plek in de RTL XL-serie 'De Strijd Om Robinson'. Zij reizen samen met vijftien Bekende Nederlanders en presentatieduo Nicolette Kluijver en Dennis Weening af naar de Filipijnen om daar de meedogenloze strijd aan te gaan.


De vier Onbekende Nederlanders moeten zich eerst bewijzen als echte survivors op een eigen onbewoond eiland. Ze zullen het met z’n vieren moeten redden. Geen makkelijke opdracht: ze kennen elkaar niet en hebben geen ervaring met het leven onder primitieve omstandigheden.

Maar de grootste uitdaging is... de onwetendheid. Dagenlang krijgen ze niks te horen over de Expeditie van de BN’ers. Moeten ze mét of tégen de BN’ers strijden? Zijn ze er überhaupt wel zeker van dat ze ooit een BN’er te zien krijgen op een eiland? En als dat zo is, zullen ze dan ooit geaccepteerd worden door de BN’ers? Of vervaagt de grens tussen bekend en onbekend als de Expeditie op het scherpst van de snede wordt gespeeld?

Hoe veroveren Herold, Carlos, Imke en Marlé een plek in de strijd om de titel Robinson 2017?

De concurrentie is niet min: kamp Noord en kamp Zuid worden ook dit seizoen bevolkt door strijdlustige, fysiek sterke en tactisch gewapende VIPS. Ook voor hen wordt het een spannend gevecht om te overleven. Dit jaar zijn de Eilandraden onverbiddelijk! Elke ronde gaat er iemand naar huis: geen herkansing, geen plek op een afvallerseiland, alleen een plek in het vliegtuig naar Nederland.

'Expeditie Robinson 2017' wordt een bijzondere strijd tussen de 15 BN’ers en de vier onbekende kandidaten. Wie overleeft alle eilandraden, houdt zich staande bij de proeven en wordt daardoor uiteindelijk de 'Last Man Standing'.

De BN'ers die deelnemen aan 'Expeditie Robinson 2017' worden de komende weken bekend gemaakt.

'Expeditie Robinson', vanaf 7 september om 20.30 uur bij RTL 5.

DOSSIER: Najaar 2017: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Verward' (BNNVARA)

Jessica spreekt de 22-jarige Isabella. Haar moeder lijdt aan schizofrenie en gedraagt zich steeds wantrouwiger. De woede richt zich vooral op de vader van Isabella. Op een dag, als Isabella niet thuis is, slaat moeder haar echtgenoot dood. Op de crisisdienst geeft psychiater Niels Mulder een inkijk in de keuzes die hij en zijn collega's maken. Hoe lastig dit is, blijkt wanneer de politie melding doet van een ernstig verwarde en vervuilde man die de buurt mogelijk in gevaar brengt. De 30-jarige Demi is gediagnosticeerd met schizofrenie en hoort dagelijks meerdere dwingende stemmen in haar hoofd.

'Verward', om 20.25 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers