Jesse Mensah nieuwe co-presentator 'Willem Wever'

zaterdag 26 augustus 2017

Jesse Mensah (1993) is vanaf oktober het nieuwe gezicht van het KRO-NCRV programma 'Willem Wever'. Samen met Tess Milne gaat hij op zoek naar antwoorden op de meest lastige vragen van kinderen.

Met elkaar gaan ze op onderzoek uit en bezoeken ze deskundigen in binnen én buitenland om het juiste antwoord te achterhalen.


Acteur Jesse Mensah was onlangs te zien in onder andere 'Flikken Maastricht' en de voorstelling 'Lear' van de Toneelmakerij. Jesse kijkt er naar uit om deze nieuwe uitdaging aan te gaan: 'Presenteren is voor mij een totaal nieuwe ervaring en wat dat betreft denk ik stiekem dat ik me geen betere start had kunnen wensen. Een programma voor en met kinderen, dat naar mijn idee precies de juiste balans heeft tussen vermaak en inhoud. En even eerlijk, wie wil er nou niet in zijn of haar jeugdsentiment staan?'

Jochem de Jong, mediadirecteur KRO-NCRV: 'Wij zijn blij met de komst van Jesse, een talentvolle jongen die 'Willem Wever' weer nieuwe impulsen zal geven. Samen met hem kunnen we het succes van Willem Wever verder uitbouwen.'

Jesse Mensah is in juni 2016 afgestudeerd aan de Amsterdamse Toneelschool in de voorstelling Fort Europa.

DOSSIER: Najaar 2017: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers