Kasper van Kooten met zijn 'Bonte Avond' vanuit het Vondelpark bij RTL 4

woensdag 16 augustus 2017

Ooit imiteerde Kasper van Kooten samen met vijf schoolvriendjes de Dolly Dots, op de bonte avond 1984. Hij wil dolgraag een reünie maar niemand komt. Kasper besluit om het dan maar alleen te doen.

In zijn voorstelling 'Bonte Avond', opgenomen in het Vondelpark in Amsterdam, danst, zingt en vertelt de cabaretier zichzelf van de 80's naar nu. Deze hilarische reis vol sketches, imitaties en popliedjes is op zondag 3 september te zien bij RTL4.


Van Kooten komt het podium op als Dolly Dot Patty, gekleed in een roze topje, kort rokje, groene beenwarmers en hoge hakken. Na een wat mislukte playback-act met choreografie, besluit hij de kijker mee te nemen naar de jaren van zijn jeugd. Hierin leek alles anders dan nu; geen foto’s, geen Facebook en muziek luisteren van een cassettebandje. In de achtbaan van herkenning komt hij er echter achter dat er helemaal niet zoveel veranderd is. En het cassettebandje werkt nog steeds!

'Kasper van Kooten: Bonte Avond', zondag 3 september om 22.30 uur bij RTL 4.

DOSSIER: Najaar 2017: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraïense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers