Kijkcijfers: 895.000 kijkers voor 'K2 Zoekt K3'

zondag 23 augustus 2009

Op SBS 6 ging zaterdag de grootscheepse talentenjacht 'K2 Zoekt K3' van start. In de show wordt gezocht naar een gloednieuw lid voor de populaire meidengroep K3. De uiteindelijke winnares volgt 'blonde' Kathleen Aerts op die de groep eerder dit jaar verliet. Met 895.000 belangstellenden voor de eerste aflevering kan SBS 6 tevreden zijn.

'


K2 Zoekt K3' gaat zeven weken lang op zoek naar een nieuw groepslid voor het populaire K3. Het programma is een coproductie met het Belgische vtm. Daar is het programma voor het eerst zondagavond te zien. In de eerste uitzending bij SBS 6 kon je kijken naar beelden van de audities die in Rotterdam en Antwerpen werden gehouden.

Beau van Erven Dorens is stem buiten beeld en geeft commentaar bij de audities. In de jury van 'K2 Zoekt K3' zetelen Patty Brard, Marc Forno, Miguel Wiels Axana Ceulemans. Na de audtities zijn er de reality-afleveringen. Op 3 oktober is er dan de finale waarin het nieuwe groepslid finaal gekozen wordt.

Bron: AD.nl

DOSSIER: K2 zoekt K3

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 2 logo

Goed leren kijken is de eerste stap om natuurbeschermer te worden. Regisseur Sanne Rovers gaat op pad met 'gewone mensen' die de teloorgang van hun postzegel natuur proberen tegen te houden. Als kind vond Sanne haar vaders liefde voor natuur vooral irritant. Altijd maar stoppen tijdens het wandelen om naar planten en insecten te kijken. Dat is door de jaren heen veranderd. Naast de vader van Sanne zien we een aantal andere natuurbeschermers in 'hun' natuurgebied.

'2Doc: Groenkijkers', om 22.20 uur bij de NTR op NPO 2.

Dossiers