Kijkers live aan tafel bij 'Jinek'

donderdag 7 december 2017

Altijd al bij Eva Jinek aan tafel willen zitten? Dat kan morgen. Niet echt natuurlijk, maar wel bijna echt. Door middel van een 360°-camera kun jij via Facebook de talkshow live volgen.

Een nieuwe en unieke ervaring in talkshowland: niet de regie maar jij beslist waar je naar kijkt. Het lijkt net of je naast de gasten zit, maar dan gewoon thuis vanaf je luie bank.


Eva kijkt uit naar dit experiment: 'Met de talkshow en het platform bereiken we heel veel mensen die we graag iets extra’s bieden. Ik hoor vaak dat de volgers nieuwsgierig zijn naar hoe het er nu precies aan toe gaat in de studio. Vrijdag kan ik ze dat eindelijk laten zien.'

De beelden van de 360°-camera zijn vrijdag 8 december vanaf 23.00 uur live te zien op de facebookpagina Evajinekofficial.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Corsokoorts in Sint Jansklooster' (SBS6)

In de leukste en tevens enige kroeg van Klooster komen alle afgevaardigden van de corsogroepen bij elkaar. De bloemencommissie heeft namelijk slecht nieuws. En corsogroep 'Hebbes' bestaat dertig jaar. Nu is het bij hen elke dag al feest, omdat elke dag ook je laatste kan zijn. Exact zes jaar geleden namen ze afscheid van Dennis, de broer van Patrick. Daarom heeft Patrick de leden gevraagd om iets eerder te komen. Samen feesten, samen rouwen.

'Corsokoorts in Sint Jansklooster', om 20.30 uur bij SBS6.

Dossiers