'LUCKY13': de snelste quiz van Nederland

zondag 10 juni 2018

Op maandag 11 juni gaat 'LUCKY13' van start. De eerste live mobile gameshow van Nederland die je altijd en overal mee kunt spelen. De quiz is elke werkdag te zien op SBS6 en overal live mee te spelen via de gratis LUCKY13-app.

Over het spel: 'LUCKY13' is snel, simpel en altijd binnen handbereik. Iedereen die de 'LUCKY13'-app op zijn telefoon heeft geïnstalleerd, kan gratis meedoen. Ook als je niet thuis bent en dus geen tv in de buurt hebt. Het principe van 'LUCKY13' is eenvoudig: je krijgt 13 kennisvragen met elk twee antwoordmogelijkheden. Wie alle vragen goed beantwoordt, wint! In de aanloop naar de quiz is er de mogelijkheid een klavertje te verdienen, die je als joker kunt inzetten als je een vraag fout hebt beantwoord. Zo maak je nog steeds kans op die 'LUCKY13'.


De prijzenpot wordt bij ieder spel verdeeld over alle deelnemers die de reeks van dertien vragen foutloos hebben doorlopen. Iedere werkdag is er maar liefst 3000 euro te verdelen en het gewonnen geldbedrag kan dezelfde dag nog op je PayPalrekening staan. Er worden elke avond twee potjes 'LUCKY13' gespeeld: twee keer de mogelijkheid om in de prijzen te vallen dus.

De quiz wordt gepresenteerd door radio-dj Rob Janssen. Rob Janssen (1988) werkte in de afgelopen jaren voor radio en televisie. Sinds september 2017 presenteert hij op vrijdag en in het weekend van 12.00 – 14.00 de lunchshow op NPO 3FM. Daarnaast neemt hij, eveneens op 3FM, elke vrijdagnacht de komisch/satirische 'Freakshow' voor zijn rekening. Janssen heeft er zin in. 'Het is de eerste keer dat ik met mijn radiohoofd live op tv ben. Ik wens de kijkers veel succes. En ook met het spel natuurlijk!'

De 'LUCKY13'-app is vanaf vandaag gratis te downloaden. Het programma wordt mede mogelijk gemaakt door de VriendenLoterij en PayPal verzorgt de razendsnelle afhandeling van het prijzengeld.

De mobile gameshow wordt ontwikkeld door Talpa Network en Talpa Producties maakt de uitzendingen.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers