MAX zoekt de nieuwe eetsensatie in 'De Nieuwe Lekkerbek'

donderdag 25 januari 2018

Alle thuiskoks, hobbychefs, culinaire uitvinders, gastronomen en lekkerbekken opgelet! Voor een nieuw programma is MAX op zoek naar bijzondere eet-uitvindingen waar heel Nederland kennis mee móet maken.

Mensen die denken dat hun eetsensatie in de voetsporen kan treden van de hutspot, tompouce of kapsalon kunnen zich aanmelden via maxvandaag.nl/lekkerbek.


Het aanbod van exotische producten in de supermarkten is de laatste jaren sterk gegroeid en we zijn ons steeds meer bewust van wat we eten: niet alleen biologisch en duurzaam, maar ook vooral lekker.

In het nieuwe MAX-programma worden lekkerbekken uitgedaagd de jury en het publiek te overtuigen en uiteindelijk heel Nederland te laten smullen van hun innovatieve eet-uitvinding. Alles kan, alles mag; zo lang het maar lekker en vooral nieuw is.


Aanmeldformulier: maxvandaag.nl/lekkerbek

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers