Namen presentatoren 'FOX Sport Centraal' bekend

zondag 18 augustus 2013

Carrie ten Napel, Wytse van der Goot, Bas van Veenendaal en Hélène Hendriks nemen de presentatie van het nieuwe live-programma 'FOX Sport Centraal' op zich.

Vanaf maandag 19 augustus is het sportprogramma elke werkdag drie keer per dag te zien op FOX. De uitzendtijden zijn 18.00, 20.00 en 23.40 uur.


'FOX Sport Centraal' wordt telkens gepresenteerd door een duo van een man en een vrouw. In het programma worden alle actuele gebeurtenissen die zich in en rondom het Nederlandse en het buitenlandse voetbal afspelen belicht. Met beelden van de Eredivisie, de Barclays Premier League, de Serie A en de Jupiler League, maar ook nieuws over andere internationale competities.

De hoofdmoot van het programma bestaat uit voetbal, maar er wordt ook aandacht geschonken aan andere sporten, zoals wielrennen, schaatsen en tennis. Vooral Nederlandse topprestaties in de sportwereld worden in de schijnwerpers gezet. Voor een dagelijkse update van het actuele voetbalnieuws wordt er live geschakeld naar de redactie van Telesport om van Jaap de Groot en Valentijn Driessen het laatste voetbalnieuws te horen.

DOSSIER: Nieuwe zender FOX

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers