NCRV: 'Apetrots op Gouden Stuiver voor SpangaS'

vrijdag 24 oktober 2008

Vrijdagavond is in Carré de Gouden Stuiver uitgereikt aan de cast van de jeugdserie 'SpangaS'. De NCRV-serie wordt sinds september 2007 dagelijks uitgezonden op Z@pp.

G


ijs van Beuzekom, manager Televisie bij de NCRV: "De NCRV heeft met SpangaS een zeer populaire en succesvolle jeugdserie in huis. Elke schooldag heeft SpangaS ruim 200.000 kijkers. Het unieke van SpangaS is dat het meer is dan enkel een dagelijkse serie. De website is enorm populair met 60.000 jongens en meiden die hier een online agenda beheren en met elkaar in discussie gaan. Daarnaast organiseren we evenementen met de acteurs en geven we magazines en boekjes uit. Wij zijn dan ook apetrots dat zo'n crossmediaal project de Gouden Stuiver heeft gewonnen en dat alle fans op SpangaS hebben gestemd." 

SpangaS wordt geproduceerd door NL Film & TV.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Musical Awards Gala 2024' (AVROTROS)

Naast de feestelijke uitreiking van de awards, krijgen we ook een voorproefje van musicals die nu en komend seizoen in de Nederlandse theaters te zien zijn. Niet alleen de bekende musicals, maar ook nieuwe musicals passeren de revue. Van het betoverende 'Frozen de musical' tot het epische drama '40-45, de musical'.

'Musical Awards Gala 2024', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers