Nieuw zaterdagavondprogramma voor Paul de Leeuw

dinsdag 12 juli 2016

Paul de Leeuw gaat in de herfst opnieuw een show op de zaterdagavond presenteren. Dat heeft hij verteld in de 'Coen en Sandershow' op Radio 538.

De show is voorzien voor NPO 1, al moet het format nog worden goedgekeurd. De show heeft als werktitel 'Jij & de Leeuw' en het hele opzet is dat er mensen mogen op auditie komen. 'Iedereen die iets kan, zingen of musiceren bijvoorbeeld, mag langskomen om dat aan mij te laten zien. Je moet amateur zijn, niet je single willen pluggen', vertelde Paul de Leeuw op de radio.


De opnames voor 'Jij & de Leeuw' zullen door heel Nederland plaatsvinden en er zal heel veel geïmproviseerd worden. 'Ik weet alleen dat er mensen in de zaal zitten die iets aan mij willen laten zien, maar ik weet dus niet hoe de avond gaat lopen. Dat is heel spannend', zei de presentator nog.

Bron: hln.be

DOSSIER: Najaar 2016: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Corsokoorts in Sint Jansklooster' (SBS6)

In de leukste en tevens enige kroeg van Klooster komen alle afgevaardigden van de corsogroepen bij elkaar. De bloemencommissie heeft namelijk slecht nieuws. En corsogroep 'Hebbes' bestaat dertig jaar. Nu is het bij hen elke dag al feest, omdat elke dag ook je laatste kan zijn. Exact zes jaar geleden namen ze afscheid van Dennis, de broer van Patrick. Daarom heeft Patrick de leden gevraagd om iets eerder te komen. Samen feesten, samen rouwen.

'Corsokoorts in Sint Jansklooster', om 20.30 uur bij SBS6.

Dossiers